Straal- & spuitwerk industriële objecten

Van der Griend is als professioneel en industrieel spuiter gespecialiseerd in het bewerken van grote volumes en kleine oplages van de meest uiteenlopende industriële producten en onderdelen.

 

Gritstralen, schooperen en spuiten; Van der Griend beschikt over goed geoutilleerde straalcabines en spuitstraten. Een team van goed opgeleide specialisten werkt er volgens de strengste milieueisen.

 

 

Zodra Van der Griend het straal- en spuitwerk heeft uitgevoerd, wordt elk project opgeleverd met een uitgebreid onderzoeks- en meetrapport. Daarin staan onder meer de verfspecificatie en de staat van het bewerkte object beschreven.


De opdrachtgever weet dankzij zo’n rapport precies wat hij krijgt: gedocumenteerde kwaliteit. Van der Griend biedt zelfs een uitgebreid garantie- en onderhoudssysteem, eventueel in nauwe samenwerking met de lakfabrikanten.


 

 

Van der Griend streeft niet alleen kwaliteit na, het bedrijf begrijpt ook dat een voertuig of object niet langer dan strikt noodzakelijk stil mag staan. In nauw overleg wordt er dus een duidelijke en realistische planning gemaakt.

Voor meer informatie of een offerte voor spuit- of straalwerkzaamheden kunt u contact opnemen met Tony van der Griend (0348) 55 2336

Direct een offerte aanvragen

logo
© Van der Griend Spuiterijen 2023