Werkwijze

Hoe werken wij?

Van der Griend is geen spuit- en straalbedrijf zoals alle andere. Kwaliteit en flexibiliteit zijn belangrijk bij het vervullen van opdrachten, maar minstens zo belangrijk zijn de rapportages die Van der Griend na elk project kan aanleveren.

 

Na het afronden van de spuitwerkzaamheden wordt een uitgebreid rapport opgemaakt met daarin onder meer de verfdikte, de verfspecificaties en de staat van het object. Zo is voor de opdrachtgever kraakhelder omschreven welke werkzaamheden zijn uitgevoerd  en op welke manier. Desgewenst levert Van der Griend een onderhouds- en garantiesysteem, eventueel in overleg met de verfleveranciers.


Zo’n meet- en onderzoeksrapport geeft de grondige manier van werken weer bij Van der Griend. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Het maakt daarbij niet uit of er een bestelwagen moet worden gespoten of een giek van een kraan. Van der Griend kan het. En doet het goed.

Alles heeft een reden

De werkwijze van Van der Griend heeft een duidelijke reden: kwaliteit, en dan natuurlijk de hoogst haalbare. Zo maar wat verf aanbrengen is voor Van der Griend geen optie. Van der Griend heeft in zijn 40-jarige bestaan immers een solide reputatie opgebouwd dankzij zijn manier van werken. Een manier die is gebaseerd op meten, ervaring en heel veel kennis van verfsystemen en van de te behandelen oppervlakken. Alleen op die manier kan een uitstekend resultaat worden gegarandeerd. En dat is precies wat Van der Griend doet, ongeacht het object, ongeacht de gewenste behandeling.

logo
© Van der Griend Spuiterijen 2023