Van der Griend dienstverlening

Van der Griend heeft bijna 40 jaar ervaring met straal- en spuitwerk, schadeherstel en belettering. Wat de wensen ook zijn, kennis en ervaring zijn ruimschoots aanwezig om elk voertuig de aandacht te geven die het verdient. 


Het maakt daarbij niet uit of het om een groot of klein voertuig gaat. Het spuiten van een kraan of een nieuwe laklaag voor een bestelwagen; Van der Griend kan en doet het. Ook het stralen en spuiten van industriële producten behoort tot de mogelijkheden. Het speelt  daarbij geen enkele rol of het om seriematig werk of slechts enkele stuks gaat. Van der Griend onderscheidt zich door zijn kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid.

Kwaliteit

De klant staat centraal. Door het uitgebreide meet- en garantiesysteem is Van der Griend in staat om de kwaliteit te leveren die de klant voor ogen heeft en die van tevoren is afgesproken.

Professioneel

Door de vakkennis en ervaring van de medewerkers in combinatie met de professionele inrichting van de werkplaatsen en cabines garandeert Van der Griend het juiste resultaat. De juiste gereedschappen en verfsystemen ondersteunen die professionele aanpak.

Betrouwbaar

Het nakomen van afspraken is voor Van der Griend uitermate belangrijk. Dat betekent dat voor aanvang aan het project de werkzaamheden duidelijk in kaart gebracht zijn, zoals de opdrachtgever ook van tevoren weet wanneer het project wordt afgerond. Daarbij zal het bedrijf er alles aan doen om zo snel mogelijk te leveren. Van der Griend is professioneel, kundig en flexibel. En afspraak is afspraak.

 

Tony van der Griend, directeur en eigenaar van het bedrijf over zijn aanpak: 'Natuurlijk moet de kwaliteit goed zijn, anders houd je het geen 40 jaar vol.''Het zijn juist onze extra’s voor de klant waarmee wij het verschil maken.'

logo
© Van der Griend Spuiterijen 2023