H Berkulo Dienstverlening een veelzijdig bedrijf
28-04-2016, 2653 keer bekeken

H Berkulo Dienstverlening een veelzijdig bedrijf


Afgelopen week hebben wij voor onze klant H. Berkulo Dienstverlening deze Iveco hoogwerker mogen omkleuren naar de welbekende huisstijl.

H.Berkulo Dienstverlening is een veelzijdig bedrijf met diverse takken van sport. Rik Berkulo staat bekend als een zeer bevlogen ondernemer in de omgeving Lopik.  Deze Iveco is vanaf deze week te vinden in de binnenstad van Utrecht voor het vervangen van de straatverlichting.Wilt u meer weten over H. Berkulo dienstverlening neem gerust contact op met H.Berkulo Dienstverlening 

Team Van der Griend heeft er doormiddel van het schuren, behandelen met anti-roest primer en het in drie kleuren spuiten van de Iveco, dat Berkulo de komende jaren vooruit kan.

Van der Griend begrijpt hoe belangrijk de uitstraling van een bedrijfsauto of een voertuig in de juiste bedrijfskleuren is. Deze permanente reclame is het  visitekaartje van het bedrijf en moet er altijd verzorgd uitzien. Van der Griend heeft de mogelijkheden en de kennis om dat op een professionele manier te verzorgen.

Voor meer informatie of ook eens een offerte aanvragen bel gerust met 0348-552336 en vraag naar Tieme of Marcel

logo
© Van der Griend Spuiterijen 2022