Lekker Boats coating by Van der Griend Spuiterijen
30-01-2018, 2617 keer bekeken

Lekker Boats coating by Van der Griend Spuiterijen


In opdracht van Lekker Boats mogen wij hun unieke aluminium sloeps voorzien van een coating systeem. Dit speciale coating systeem is voor Lekker Boats samengesteld en zorgt voor de duurzaamheid die een sloep van Lekker Boats uitstraalt.

 

Over Lekker Boats


Lekker Boats combineert stijlvol, minimalistisch design met authentiek Nederlands vakmanschap. Gelanceerd in 2014 in Sydney, Australië, met als doel de unieke Nederlandse sloepcultuur wereldwijd te introduceren. Een subtiele combinatie van Nederlands vakmanschap, aangevuld met ons Australische DNA vormt de basis voor onze aluminium sloepen. Lekker Boats staat voor een onderhoudsvrije en robuuste aluminium sloep, handgemaakt in Nederland en voorzien van een krachtige

aandrijving.

 

“Een samenspel tussen functioneel en minimalistisch ontwerp en eigentijds design en comfort.”

Lekker Boats visits the Cote d'Azur from LEKKER BOATS on Vimeo.

Founder Meindert Wolfraad: "Als Nederlander ben ik natuurlijk fan van het oer-Hollandse product en wat is er Hollandser dan een sloep. In Australië zag ik die niet, logisch ook omdat men daar grotere oppervlakten moet bevaren. Ik zag een gat in de markt om beide te combineren, het uiterlijk van een sloep met de power van een speedboot. Een boot die soepel door zeegolven kan varen, waarachter je kunt wakeboarden maar ook comfortabel de Amsterdamse grachten kan bevaren ".

logo
© Van der Griend Spuiterijen 2022