Nieuwe Mobiele Pigging unit voor Turbinate International
07-07-2016, 3209 keer bekeken

Nieuwe Mobiele Pigging unit voor Turbinate International


Project afgerond!

Afgelopen weken hebben wij voor Turbinate International BV hun nieuwe mobiele pigging unit mogen consereveren.

Het volledige chassis inclusief alle losse delen zijn gestraald, geschoopeerd, gespoten en uiteindelijke de volledige striping aangebracht.

Turbinate International B.V. is een Nederlands bedrijf gevestigd in Vianen, dat zich heeft gespecialiseerd in het mechanisch reinigen van fornuizen en leidingen van 2″ tot 18″ door middel van pigging. Naast het reinigen van leidingen, draagt Turbinate International B.V. ook de zorg voor de fabricage, ontwikkeling en onderhoud van het eigen materieel zoals pompunits, launchers en pigs. Met behulp van onze eigen ontwikkelingsafdeling en machinefabriek heeft Turbinate inmiddels ook naam gemaakt op het gebied van custom made hulpstukken. Met dit soort hulpstukken is het vaak mogelijk om fornuizen te reinigen en te inspecteren waarvan men in eerste instantie denkt dat dit niet mogelijk is. Een voorbeeld hiervan zijn fornuizen met manifolds op de in- en outlets. De combinatie van deze specialisaties zorgt voor een gedegen en hoog gekwalificeerd technisch team, die in de ontwikkeling en uitvoering van deze technologie zijn sporen heeft verdiend, en garant staat voor een snelle, veilige en een zo volledig mogelijke reiniging van uw dure installaties. Vanzelfsprekend is Turbinate VCA*-gecertificeerd.

 

Team Van der Griend heeft een mooi product afgeleverd, die de komende jaren op vele olie raffinaderijen te zien zal zijn.

logo
© Van der Griend Spuiterijen 2023